Tag mig med

Bedømt som 5.00 ud af 5 baseret på 1 kundebedømmelse
(2 kundeanmeldelser)

DKK 269,00

Varenummer (SKU): 978-87-999526-9-4 Varekategori:

Beskrivelse

Titel: Tag mig med

Forfatter: Pernille Kim Vørs

Sprog: Dansk

ISBN-13: 978-87-999526-9-4

Sideantal: 500
Udgivelsesdato: 15. Juni 2018
Udgave: 1. udgave
Forlag: Forlaget Drømmefangeren
Indbinding: hæftet
Serie: Grænseløs-serien

Forlagets beskrivelse:

Selene er psykiater. Hun er ekspert i at håndtere følelser – så længe det ikke er hendes egne. Hun vil gøre alt for at undgå at se sine dæmoner i øjnene, men da hun får en ny patient ved navn Rayan, bliver hendes stålsatte beslutning om ikke at lade nogen komme for tæt igen sat på prøve. Allerede efter første møde med Rayan må Selene bukke under for en gammel vane, der på ingen måde tjener hende. Rayans sjæl er ødelagt. Han er lige blevet løsladt fra fængsel efter endnu en voldsdom, og nu skal den snobbede psykiater hjælpe ham med at bear- bejde hans sorg. Det er spild af tid – efter hans opfattelse. Han fanger dog hurtigt, at Selene selv har sit at slås med. Gang på gang sætter hun sig i usikre og farlige situationer, og Rayans interesse vækkes. Selvom Rayan har mistet lysten til livet, har han ikke mistet lysten til sex og trods Selenes klare udmelding om, at hun ikke ønsker nogen form for nærvær i sit liv, er Rayan fast besluttet på at vise den stædige kvinde, hvilken slags nydelse han kan tilbyde hende.

 

UDDRAG FRA BOGEN:

Hun kan se dem i vinduets spejlbillede. Rayans store hånd bevæger sig op ad kvindens slanke overkrop. Hånden kærtegner sig vej op ad hendes mave, til den når den nederste runding af det ene bryst. Tøsen spinder højlydt, mens hun hviler baghovedet mod hans krop. Hun virker så lille i forhold til ham.

Som er det aftalt spil, slår kvinden øjnene op og ser på Selene med et sløret blik, samtidig med at Rayan langsomt løfter blikket og søger Selenes øjne i vinduets billede. På intet tidspunkt hæver han hovedet, kun blikket, hvilket skaber dybe furer i hans pande og får ham til at se så forbandet sexet ud.

Varme skyder gennem kroppen, og Selene tager sig selv i at holde vejret. Han lokker hende til at se med. Måske endda til at blande sig. Hun vil slå lysten ned, men den skyller uhæmmet ind over hende.

Rayan er et ophidsende syn i sig selv, men når han står der og ser ansporende på hende, mens han befamler kvinden i sin favn, er det slet ikke til at holde ud.

 

2 anmeldelser af Tag mig med

 1. Vurderet 5 ud af 5

  Winnie Jæger

  En kærligheds historien uden at de tre små ord bliver sagt mellem hovedpersonerne. Det er hvad jeg som læser føler for denne bog. Det er også en historie om at mennesker har brug for så meget andet end kærlighed.
  Det er en fantastisk fortælling om håb, tryghed, magt og begær. Pernille Kim Vørs har endnu engang formået at skrive en pageturner, en pageturner hvor erotikken er på sit højeste dampende niveau. Tag mig med, er også en anderledes Pernille Kim Vørs bog, den er mere mørk og mere barsk, men samtidig kan man fornemme at kærligheden ligger skjult lige under overfladen, men spørgsmålet er om den vil nå op til overfladen inden sidste linie…..
  Denne bog er blevet læst med et knugende hjerte, et hjerte i smerte, der ikke rigtig vil finde sin egen rytme igen, for du skal være forbered på en tur i følelsernes vold, og Vørs skuffer dig heller ikke denne gang.
  Jeg elsker Pernilles Kim Vørs’ skrivstil og fortæller evne og vil anbefale denne bog til alle som vil se verden som den også kan være.

 2. Dream2910

  Benedictes blok skriver: Jeg var slet ikke klar til at slippe personerne endnu.
  Læs hele den flotte anmeldelse her.
  ANMELDELSE MED MAKS STJERNER

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kunne også være interesseret i...