Nyeste Udgivelse

 

Blodtørstige dæmoner, der ønsker at udslette menneskeracen. Gabriel deler sin krop med sådan en, og er derfor ikke fremmede over for den overnaturlige verden.

Men da han møder den smukke Adeline, ændres alt. Kan han tæmme valkyrien i kvinden, som hans dæmon ikke kan leve foruden, eller vil Adeline blive hans død?

Adeline kan intet gøre, da valkyrien river sig løs fra hendes psykiske greb. De skarpe kløer flænser Gabriels maveskind, mens Adeline skriger af rædsel.

Hun ser ind i hans forbavsede øjne, der skifter fra hans egne metalgrå til uglens hvide. Stilhed!

 Hvad nu hvis der findes mere, end hvad menneskets øje kan se? Adeline ved, at der gør. Noget mørkt er indespærret i hendes krop og har fået hende til at slå ihjel.

Den frygtindgydende kriger Gabriel er sikker på, at han kan hjælpe hende, men kan han?

Adelines hjerteskærende skrig får koldsveden til at springe frem på Gabriels hud.

Hjertet stopper med at pumpe blodet rundt, men alligevel føles det værre, da hendes skrig ender, og tavsheden er det eneste, der fylder de kolde gader.

 

 

 

December 2016

Marts 2017

Oktober 2017

 

 

Forfatteren bag


 

 

Pernille Kim Vørs (f. 1973) debuterede i 2014 med sin første bog af den erotiske og meget anmelderroste Dominic-trilogi. Siden har hun ikke ligget på den lade side og har i 2016 udgivet første bind i den erotiske Grænseløs-serie, Advokatens drømmefanger og i foråret 2017  udkom andet bind i Grænseløs-serien, Advokatens marionetdukke.

Nu er Pernille klar med sit første bind i Dæmonerne fra Dybet serie. Hun har bevæget sig over i en helt anden genre, men stadig holdt fast i de hede erotiske scener.

Første bind i Dæmonerne fra dybet udkommer oktober  og har titlen Valkyrien og Sneuglen.

Desuden har forfatteren også kastet sig ud i sit eget forlag Forlaget Drømmefangeren, som er et selvudgiverforlag.

 

Hvad Pernille fortæller om sig selv:

Jeg bor tæt ved Roskilde fjord sammen med min mand, som jeg tit læser højt for, specielt når det er den mandlige rolle, der skal fokuseres på i mine bøger. 

Jeg har to voksne børn, der er flyttet fra reden, så tiden til at skrive er ikke så knap længere.