Juni 2018

Nyeste Udgivelse

Selene er psykiater. Hun er ekspert i at håndtere følelser – så længe det ikke er hendes egne. Hun vil gøre alt for at undgå at se sine dæmoner i øjnene, men da hun får en ny patient ved navn Rayan, bliver hendes stålsatte beslutning om ikke at lade nogen komme for tæt igen sat på prøve. Allerede efter første møde med Rayan må Selene bukke under for en gammel vane, der på ingen måde tjener hende.

Rayans sjæl er ødelagt. Han er lige blevet løsladt fra fængsel efter endnu en voldsdom, og nu skal den snobbede psykiater hjælpe ham med at bearbejde hans sorg. Det er spild af tid – efter hans opfattelse. Han fanger dog hurtigt, at Selene selv har sit at slås med. Gang på gang sætter hun sig i usikre og farlige situationer, og Rayans interesse vækkes.

Selvom Rayan har mistet lysten til livet, har han ikke mistet lysten til sex og trods Selenes klare udmelding om, at hun ikke ønsker nogen form for nærvær i sit liv, er Rayan fast besluttet på at vise den stædige kvinde, hvilken slags nydelse han kan tilbyde hende.

 

 

 

December 2016

Marts 2017

Oktober 2017

 

 

Forfatteren bag


 

 

Pernille Kim Vørs (f. 1973) debuterede i 2014 med sin første bog af den erotiske og meget anmelderroste Dominic-trilogi. Siden har hun ikke ligget på den lade side og har i 2016 udgivet første bind i den erotiske Grænseløs-serie, Advokatens drømmefanger og i foråret 2017  udkom andet bind i Grænseløs-serien, Advokatens marionetdukke.

Nu er Pernille klar med sit første bind i Dæmonerne fra Dybet serie. Hun har bevæget sig over i en helt anden genre, men stadig holdt fast i de hede erotiske scener.

Første bind i Dæmonerne fra dybet udkommer oktober  og har titlen Valkyrien og Sneuglen.

Desuden har forfatteren også kastet sig ud i sit eget forlag Forlaget Drømmefangeren, som er et selvudgiverforlag.

 

Hvad Pernille fortæller om sig selv:

Jeg bor tæt ved Roskilde fjord sammen med min mand, som jeg tit læser højt for, specielt når det er den mandlige rolle, der skal fokuseres på i mine bøger. 

Jeg har to voksne børn, der er flyttet fra reden, så tiden til at skrive er ikke så knap længere.